Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 ½ oz chicken meat, boneless, skinless and sinew free (from approx. 16 oz chicken legs), cut into pieces
- 7 oz mixed white vegetables (e.g. celery root, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 5 ½ oz coarse salt
- 3 ½ oz white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 645.5 kJ / 154.3 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 15276.5 mg
Alternatif tarifler
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Boiled Eggs
20min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Tomato Ketchup
1h 15 min
Beef Stock Paste
45 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Ground Meat
35 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Confectioners Sugar
5min