Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 ½ oz beef, sinew free, cut into pieces
- 10 ½ oz mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 5 ½ oz coarse salt
-
1
oz red wine
veya 1 oz water - 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 647.4 kJ / 154.7 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 4.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 15329.5 mg
Alternatif tarifler
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken Stock Paste
45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Cheese Puffs
40 Min
Homemade BBQ Sauce
50min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Tomato Ketchup
1h 15min
Ground Meat
35min
Browning 7 oz Onions
25 min