Gnocchi delle Valli

5.0 5 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

Gnocchi
  • 120 g di formaggio Toma piemontese a pezzi
  • 80 g di formaggio tipo Raschera (vedere consigli)
  • 800 g di acqua
  • 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
  • 350 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 1 uovo
  • 2 - 3 pizzichi di sale
Fonduta ai formaggi
  • 50 g di burro
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco (isteğe bağlı)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 484.1 mg
Protein 27.8 g
Kalori 3962.3 kJ / 947 kcal
Yağ 46.9 g
Lif 6.8 g
Doymuş Yağ 28.4 g
Karbonhidrat 104.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...