Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di semi di girasole, sciacquati
- 260 g di acqua
- 10 g di vino bianco (isteğe bağlı)
- 100 g di funghi champignon freschi, a metà o in quarti
- 50 g di olio di oliva
- 60 g di scalogno, a metà
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 10 g di salsa di soia (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 16.7 g
- Sodyum
- 257.3 mg
Alternatif tarifler
Seitan e verdure in vasocottura (vegan)
1 Std. 10 Min
Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)
30 Min
Salmone all'arancia con couscous di broccoli
25 Min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo
1 Std.
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1h 15min
Brodo di pesce e gamberi
20 min
Gulash di patate
1 Std.
Salsa ai funghi e vino bianco
30 Min
Salsa cremosa alle cipolle (vegan)
3 Std. 30 Min
Lasagne con ragù di soia (vegan e senza glutine)
2h
Crema spalmabile di funghi
35 Min
Salsa appetitosa
10 min