Spiralized Roasted Root Vegetables

Spiralized Roasted Root Vegetables

4.3 3 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
8 portion

Malzemeler

  • water to fill bowl halfway
  • turnip peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
    225 g
  • spring carrot large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
    170 g
  • beetroot, golden, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
    225 g
  • beetroots, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
    225 g
  • sweet potato peeled, ends trimmed. Trimmed if
    necessary to fit the blade width
    170 g
  • potato, waxy peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
    225 g
  • garlic cloves
    3
  • shallot halved
    60 g
  • butter, unsalted in pieces
    60 g
  • salt
    1 tsp
  • black pepper, ground
    1 tsp
  • thyme, fresh leaves only
    1 tsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 383.4 mg
Protein 2.6 g
Kalori 583.6 kJ / 139.5 kcal
Yağ 6.3 g
Lif 4.2 g
Doymuş Yağ 3.9 g
Karbonhidrat 19.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...