
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water to fill bowl halfway
- 225 g turnip peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 170 g spring carrot large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 225 g beetroot, golden, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
- 225 g beetroots, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
-
170
g sweet potato peeled, ends trimmed. Trimmed if
necessary to fit the blade width - 225 g potato, waxy peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 60 g shallot halved
- 60 g butter, unsalted in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp black pepper, ground
- 1 tsp thyme, fresh leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 139.5 kcal / 583.6 kJ
- Protein
- 2.6 g
- Yağ
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 19.4 g
- Lif
- 4.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Sodyum
- 383.4 mg