Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 克 松阪肉 ,切薄片
- 20 克 米酒
- ¼ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- 15 克 純芝麻油 ,或黑麻油
- 10 克 薑 ,切片
- 5 克 蒜頭 ,切片
- 15 克 米酒 (isteğe bağlı)
- 130 克 秀珍菇
- 1 茶匙 枸杞
- Besin Değeri
- şuna göre 4 人份
- Kalori
- 2354.9 kJ / 562.8 kcal
- Protein
- 47.9 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 32.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 710 mg