松露野菇燉飯

松露野菇燉飯

4.9 37 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
2 人份

Malzemeler

  • 紅蔥頭
    15 克
  • 洋蔥
    10 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 新鮮香菇 去蒂頭,切條
    30 克
  • 蘑菇 切片
    30 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    55 克
  • 義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)
    100 克
  • 蔬菜高湯
    300 克
    300 克 水
  • 黑松露醬
    30 克
  • 帕瑪森起士粉 (新鮮現磨)
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 匈牙利辣紅椒粉 (isteğe bağlı)
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 12.5 g
Kalori 1849.5 kJ / 434 kcal
Yağ 22 g
Lif 3.5 g
Karbonhidrat 51.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...