Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 紅蔥頭
- 10 克 洋蔥
- 20 克 橄欖油
- 30 克 新鮮香菇 ,去蒂頭,切條
- 30 克 蘑菇 ,切片
- 55 克 鴻喜菇 , 去根部,剝散
- 100 克 義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)
-
300
克 蔬菜高湯
veya 300 克 水 - 30 克 黑松露醬
- 20 克 帕瑪森起士粉 (新鮮現磨)
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 匈牙利辣紅椒粉 (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1849.5 kJ / 434 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 51.5 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.5 g