當歸猴頭菇

當歸猴頭菇

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 4sa
4 人份

Malzemeler

處理猴頭菇
  • 猴頭菇 (乾燥重量),需泡水約3小時,每20分鐘將猴頭菇擠乾換水,剝成小塊,(詳見要訣)
    50 克
  • 1000 克
  • 冰水
當歸猴頭菇
  • 當歸 ( 1 片)
    2 ½ 克
  • 紅耆 ( 1 片)
    1
  • 桂枝 ( 1 片)
    1
  • 去籽紅棗
    4 顆
  • 米酒
    2 大匙
  • 15 克
  • 切片
    5 克
  • 新鮮杏鮑菇 切厚片
    70 克
  • 1000 克
  • 玉米筍
    100 克
  • 高麗菜 手剝成塊
    200 克
  • ¾ 茶匙

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 300.6 mg
Protein 1.4 g
Kalori 568.8 kJ / 136 kcal
Yağ 6.5 g
Lif 2.1 g
Doymuş Yağ 0.9 g
Karbonhidrat 18.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...