Cihazlar ve Aksesuarlar
清炒花椰菜
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切片20 克
-
蔥 切段10 克
-
水50 克
-
白花椰菜 切小朵200 克
-
綠色花椰菜 切小朵200 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
3.254 g
Kalori
220 kJ /
52 kcal
Yağ
2.683 g
Lif
2.727 g
Karbonhidrat
5.183 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan