Entrecôte et risotto aux champignons

Entrecôte et risotto aux champignons

3.7 10 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
2 portions

Malzemeler

  • huile d'olive pour le panier de la friteuse à air
  • 2 entrecôtes de bœuf
  • 20 g de parmesan en morceaux (3 cm)
  • 30 g d'échalote
  • 30 g de beurre doux
  • 125 g de champignons bruns, frais
  • 160 g de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
  • 30 g de vin blanc sec
  • 410 g d'eau
  • ½ cube de bouillon
  • ½ c. à café de sel

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 914.6 mg
Protein 75.4 g
Kalori 5866.2 kJ / 1402.1 kcal
Yağ 90.3 g
Lif 0.9 g
Doymuş Yağ 40.8 g
Karbonhidrat 69.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...