Cihazlar ve Aksesuarlar
蘿蔔絲豬肉餅
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
6 片
Malzemeler
-
白蘿蔔 去皮,切成能放入進料口的寬度500 克
-
鹽 醃製用2 茶匙
-
豬絞肉200 克
-
蔥 切蔥花2 支
-
醬油10 克
-
蠔油5 克
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
油
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 片
Sodyum
1126.3 mg
Protein
6.5 g
Kalori
608.4 kJ /
145.4 kcal
Yağ
11.2 g
Lif
1.5 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一起螺旋吧
10 Tarif
Tayvan
Tayvan