蘿蔔絲豬肉餅

蘿蔔絲豬肉餅

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
6 片

Malzemeler

  • 白蘿蔔 去皮,切成能放入進料口的寬度
    500 克
  • 醃製用
    2 茶匙
  • 豬絞肉
    200 克
  • 切蔥花
    2 支
  • 醬油
    10 克
  • 蠔油
    5 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 片

Sodyum 1126.3 mg
Protein 6.5 g
Kalori 608.4 kJ / 145.4 kcal
Yağ 11.2 g
Lif 1.5 g
Doymuş Yağ 3 g
Karbonhidrat 5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...