Cihazlar ve Aksesuarlar
豆腐蒸蛋捲
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
味醂1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
烹大師鰹魚高湯粉½ 茶匙
-
嫩豆腐150 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
蛋3 顆
-
水400 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
1805.8 mg
Protein
34.2 g
Kalori
1556.3 kJ /
372 kcal
Yağ
22 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
6.5 g
Karbonhidrat
6.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
健康小食蛋料理
8 Tarif
Tayvan
Tayvan