豆腐蒸蛋捲

豆腐蒸蛋捲

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
4 人份

Malzemeler

  • 味醂
    1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 烹大師鰹魚高湯粉
    ½ 茶匙
  • 嫩豆腐
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 3 顆
  • 400 克

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 4 人份

Sodyum 1805.8 mg
Protein 34.2 g
Kalori 1556.3 kJ / 372 kcal
Yağ 22 g
Lif 1.4 g
Doymuş Yağ 6.5 g
Karbonhidrat 6.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...