Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 克 橄欖油
- 300 克 帶皮五花肉, 切成細條狀(寬約0.5公分)
- 200 克 葵花油, 油炸用
- 100 克 洋蔥, 切塊
- 4 顆 蒜頭
- 1 根 新鮮辣椒, 切段
- 800 克 馬鈴薯, 去皮、切塊(約2公分)
- 1 片 乾燥月桂葉
- 250 克 雞高湯
- 1 小撮 小茴香籽
- 1 小撮 鹽
- 10 克 匈牙利辣紅辣椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1863 kJ / 445 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 26.6 g
- Yağ
- 32.3 g
- Lif
- 3.2 g