Cihazlar ve Aksesuarlar
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 - 600 g
-
water to cover
-
garlic cloves4
-
fresh chilli of choice, deseeded and cut into halves1
-
extra virgin olive oil70 g
-
medium raw prawn peeled (tails on optional)500 g
-
spring onions/green onions roughly chopped50 g
-
dried chilli flakes2 - 3 pinch
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
ponzu sauce80 g
-
cornflour1 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
sea salt2 - 3 pinch
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
white sesame seeds to sprinkle
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1178.5 mg
Protein
19.9 g
Kalori
1267.3 kJ /
302.9 kcal
Yağ
18.8 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
3.1 g
Karbonhidrat
13.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Spiralize your life (using modes)
19 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vegetarian Tacos
Değerlendirme yok
Gluten free focaccia bread
1sa
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 dk
Minced Meat
35 dk
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2sa 50 dk
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 dk
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2sa 25 dk
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 dk
Zucchini cheddar slice
45 dk
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 dk
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 dk