Cihazlar ve Aksesuarlar
火腿筒骨汤
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
猪骨 猪筒骨切块600 克
-
水1200 克
-
油20 克
-
金华火腿 切片60 克
-
姜 切片10 克
-
热水1200 克
-
花雕酒40 克
-
盐 根据个人口味调整5 克
-
百叶 切丝150 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
2130.1 mg
Protein
39.7 g
Kalori
1565.5 kJ /
374.2 kcal
Yağ
22.7 g
Lif
0.4 g
Doymuş Yağ
6.3 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬季日常料理
5 Tarif
Çin
Çin