Cihazlar ve Aksesuarlar
排骨炖酸菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
花椒粉 (isteğe bağlı) 或自制花椒粉1 茶匙
-
猪肋排 切块200 克
-
料酒10 克
-
酱油15 克
-
中式酸菜 选着东北酸菜,切小块300 克
-
水500 克
-
葱 切成葱花2 支
-
盐1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
10.7 g
Kalori
663 kJ /
148 kcal
Yağ
10.1 g
Lif
0.9 g
Karbonhidrat
3.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
北食荟萃
63 Tarif
Çin
Çin