Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
烙面饼
- 500 克 面粉
- 210 克 水
- 10 克 油
- ½ 茶匙 盐
- 油 ,烙饼用
炸豆腐
- 200 克 卤水豆腐 ,切成1厘米的薄片
- 油 ,适量,煎炸用
卤煮
- 2800 克 水
-
1
包 十三香炖肉料包
veya 1 汤匙 十三香粉 - 150 克 猪小肠 ,切段
- 150 克 猪肺 ,切小块
- 1 茶匙 料酒
- 1 汤匙 黄豆酱
- 1 茶匙 生抽
- 1 茶匙 糖
- 3 支 新鲜香菜
- 4 粒 蒜头 ,切末
- 2 茶匙 芝麻酱
- 1 茶匙 韭菜花酱
- 1 茶匙 红腐乳
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2097 kJ / 501 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Karbonhidrat
- 73.3 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.9 g