Cihazlar ve Aksesuarlar
白菜豆腐汤
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约250克)100 克
-
油15 克
-
大白菜 切块300 克
-
水1300 克
-
老豆腐 切片250 克
-
盐2 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
葱 切细末2 支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
8.9 g
Kalori
894 kJ /
213 kcal
Yağ
8.4 g
Lif
5.1 g
Karbonhidrat
23.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
北食荟萃
63 Tarif
Çin
Çin