白菜豆腐汤

白菜豆腐汤

3.2 42 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约250克)
    100 克
  • 15 克
  • 大白菜 切块
    300 克
  • 1300 克
  • 老豆腐 切片
    250 克
  • 2 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切细末
    2 支

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 8.9 g
Kalori 894 kJ / 213 kcal
Yağ 8.4 g
Lif 5.1 g
Karbonhidrat 23.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...