Cihazlar ve Aksesuarlar
酸菜鸭血炖豆腐
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约200克)100 克
-
油20 克
-
中式酸菜 选着东北酸菜最佳,切丝300 克
-
水1400 克
-
冻豆腐 切片150 克
-
鸡鸭血 切片100 克
-
盐2 茶匙
-
葱 切末1 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
7.4 g
Kalori
831 kJ /
198 kcal
Yağ
23.8 g
Karbonhidrat
27.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
北食荟萃
63 Tarif
Çin
Çin