酸菜鸭血炖豆腐

酸菜鸭血炖豆腐

2.4 9 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约200克)
    100 克
  • 20 克
  • 中式酸菜 选着东北酸菜最佳,切丝
    300 克
  • 1400 克
  • 冻豆腐 切片
    150 克
  • 鸡鸭血 切片
    100 克
  • 2 茶匙
  • 切末
    1 根

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 7.4 g
Kalori 831 kJ / 198 kcal
Yağ 23.8 g
Karbonhidrat 27.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...