Cihazlar ve Aksesuarlar
瑤柱海鮮蒸冬瓜
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
冬瓜 Ø16公分,環狀,約3.5公分厚600 克
-
水550 克
-
雞高湯100 克
-
干貝 乾,浸泡150克熱水至少20分鐘15 克
-
珍珠干貝60 克
-
蝦仁120 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒15 克
-
香油2 - 3 滴
-
太白粉10 克
-
油15 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
578.3 mg
Protein
7.9 g
Kalori
461.2 kJ /
110.2 kcal
Yağ
4.5 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
0.7 g
Karbonhidrat
9.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
涼夏瓜果報到
10 Tarif
Tayvan
Tayvan