瑤柱海鮮蒸冬瓜

瑤柱海鮮蒸冬瓜

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 冬瓜 Ø16公分,環狀,約3.5公分厚
    600 克
  • 550 克
  • 雞高湯
    100 克
  • 干貝 乾,浸泡150克熱水至少20分鐘
    15 克
  • 珍珠干貝
    60 克
  • 蝦仁
    120 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    15 克
  • 香油
    2 - 3 滴
  • 太白粉
    10 克
  • 15 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 578.3 mg
Protein 7.9 g
Kalori 461.2 kJ / 110.2 kcal
Yağ 4.5 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 0.7 g
Karbonhidrat 9.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...