冷拌秋葵雞肉

冷拌秋葵雞肉

4.7 3 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 雞胸肉
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 昆布
    3 克
  • 600 克
  • 新鮮秋葵
    200 克
  • 米酒
    25 克
  • 醬油
    35 克
  • 味醂
    25 克
  • 金針菇 切除根部,稍微分開
    1 包

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 830.5 mg
Protein 18.9 g
Kalori 743 kJ / 177.6 kcal
Yağ 7.3 g
Lif 2.1 g
Doymuş Yağ 2.1 g
Karbonhidrat 6.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...