Cihazlar ve Aksesuarlar
樹子蒸冬瓜虱目魚肚
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
樹子 和 1 大匙 樹子汁30 克
-
醬油1 茶匙
-
虱目魚肚 ( 1 片)160 克
-
冬瓜 切片,約 1 公分厚180 克
-
薑3 片 (薄片)
-
米酒1 大匙
-
水500 克
-
青蔥 切絲,泡水備用
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲
-
油20 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
107.8 mg
Protein
8.6 g
Kalori
482.2 kJ /
115.3 kcal
Yağ
7.7 g
Lif
0.3 g
Doymuş Yağ
1.4 g
Karbonhidrat
2.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
極智烹飪 TM7
200 Tarif
Tayvan
Tayvan
每季都是健康季節
25 Tarif
Tayvan
Tayvan
涼夏瓜果報到
10 Tarif
Tayvan
Tayvan