樹子蒸冬瓜虱目魚肚

樹子蒸冬瓜虱目魚肚

4.5 4 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 樹子 和 1 大匙 樹子汁
    30 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 虱目魚肚 ( 1 片)
    160 克
  • 冬瓜 切片,約 1 公分厚
    180 克
  • 3 片 (薄片)
  • 米酒
    1 大匙
  • 500 克
  • 青蔥 切絲,泡水備用
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲
  • 20 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 107.8 mg
Protein 8.6 g
Kalori 482.2 kJ / 115.3 kcal
Yağ 7.7 g
Lif 0.3 g
Doymuş Yağ 1.4 g
Karbonhidrat 2.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...