大闸蟹茭白咸肉汤

大闸蟹茭白咸肉汤

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 人份

Malzemeler

  • 15 克
  • 咸肉 切小块
    100 克
  • 切块
    10 克
  • 大闸蟹 切块
    250 克
  • 花雕酒
    50 克
  • 毛豆仁
    80 克
  • 1000 克
  • 约0.5茶匙
    2 - 3 克
  • 茭白 切滚刀块
    250 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1176.6 mg
Protein 16.8 g
Kalori 1379.3 kJ / 329.7 kcal
Yağ 25.9 g
Lif 2.3 g
Doymuş Yağ 8.3 g
Karbonhidrat 6.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...