Cihazlar ve Aksesuarlar
大闸蟹茭白咸肉汤
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
油15 克
-
咸肉 切小块100 克
-
姜 切块10 克
-
大闸蟹 切块250 克
-
花雕酒50 克
-
毛豆仁80 克
-
水1000 克
-
盐 约0.5茶匙2 - 3 克
-
茭白 切滚刀块250 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1176.6 mg
Protein
16.8 g
Kalori
1379.3 kJ /
329.7 kcal
Yağ
25.9 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
8.3 g
Karbonhidrat
6.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常秋味
5 Tarif
Çin
Çin