Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 顆 圓茄 ,(每顆約 350 克)
- 橄欖油 ,塗抹用
鷹嘴豆鬆餅
- 60 克 紫洋蔥 ,對切半
- 10 克 新鮮巴西利葉
- 2 罐 罐裝白色鷹嘴豆 ,(每罐淨重約 435 克),瀝乾,(詳見要訣)
- 1 蛋
- 1 大匙 新鮮黃檸檬汁
- 3 大匙 冷水
- 1 茶匙 泡打粉
- 50 克 中筋麵粉
- ½ 茶匙 孜然粉
- ½ 茶匙 鹽
- 2 - 3 小撮 黑胡椒粉
哈里薩茄泥
- 2 粒 蒜頭
- 15 克 新鮮巴西利葉 ,多備一些裝飾用
- 150 克 洋蔥 ,對切半
- 30 克 烏斯特調味醬
- 2 - 3 小撮 鹽
- 2 - 3 小撮 黑胡椒粉
- 30 克 油 ,多備一些抹油用
- 1 茶匙 孜然粉
- 20 - 30 克 哈里薩辣醬 ,(詳見要訣)
- 20 克 白芝麻醬
- 15 克 黃檸檬汁
- ¾ 茶匙 鹽
- 50 克 小黃瓜 ,切片 (isteğe bağlı)
- 20 - 30 克 紫洋蔥 ,切絲
- 煙燻紅椒粉
- 石榴果粒 ,裝飾用
- 原味優格
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2414.1 kJ / 577 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Karbonhidrat
- 87.9 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 24.6 g
- Sodyum
- 1496.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Değerlendirme yok
炒花椰菜起司熱壓三明治
Değerlendirme yok
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Değerlendirme yok
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Değerlendirme yok
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Değerlendirme yok
烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉
Değerlendirme yok
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Değerlendirme yok
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Değerlendirme yok
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Değerlendirme yok
焗烤肉醬茄子捲
Değerlendirme yok
韓式雜菜冬粉
1 Std. 45 Min
波蘭豬肉水餃
Değerlendirme yok