
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 échalotes
- 25 g de beurre
- 75 g de lardons fumés
- 200 g de foies de volaille déveinés et en morceaux
- 50 g de porto
- 25 g de noix décortiquées concassées
- 25 g de pruneaux dénoyautés en morceaux
- 500 g d'eau
- 400 g de potimarron en tranches
- 4 cailles
- 12 tranches de bacon
- 4 c. à soupe d'huile de tournesol
- 1 bouquet de thym frais effeuillé
- huile de tournesol pour la cuisson
- 5 champignons de Paris frais émincés
- ½ c. à soupe de fécule de maïs
- 1 pincée de sel
- 100 g de vin blanc
- 200 g de crème liquide entière
- 100 g de fond de volaille
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 740 kcal / 3079 kJ
- Protein
- 51 g
- Yağ
- 48 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Lif
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg