Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g d'eau minérale
- 8 g levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 80, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de sel
- 75 g de chorizo, en petits dés
- 75 g d'emmental, en petits dés
- 75 g d'olives dénoyautées
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 880 kJ / 208 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gressins au romarin
1 Std. 40 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Gougères à la mousse de saumon
25h 35min
Churros maison et pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Navettes à la fleur d'oranger
1 Std. 35 Min
Fougasse lardons et romarin
3hod. 15min
Frittata au chorizo
50 Min
Feuilleté au fromage
2h 5min
Pâte à tartiner à la noix de pécan
30 Min
Bouchées aux chorizo et poivron
1 Std. 15 Min
Minipains façon bretzel
2 Std.
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25 Min