Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
30
g kabuklu badem
veya 30 g ceviz - 1 dal nane, sadece yaprakları
- 80 g çilek
- 30 g zeytinyağı, tavuklar için ekstra zeytinyağı
-
35
g balzamik sirke, damak tadına göre
veya 35 g elma sirkesi, damak tadına göre - ¾ tk tuz, tavukları tatlandırmak için ekstra tuz
- ½ tk karabiber, tavuklar için ekstra karabiber
- 30 g çilek reçeli
- 500 g su
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, ince uzun şeritler halinde kesilmiş ( yakl. 5 cm uzunluğunda, 2 cm kalınlığında), bk. Öneriler
- 1 avokado, olgun, küp küp kesilmiş
- 150 g çilek, dörde bölünmüş
- 50 g roka, sadece yaprakları
- 100 g karışık Akdeniz yeşilliği, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 80 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2713.4 kJ / 648.5 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Karbonhidrat
- 38.6 g
- Yağ
- 41.1 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basmati Pilavı
1h
Armutlu Yulaf Lapası (Porridge)
30min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30min
Sebzeli Karides
40min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1 godz. 15 min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Değerlendirme yok
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Mascarpone Kremalı ve Çilekli Pratik Kup
25min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1h 10min
Elmalı Çörek
2 godz. 20 min
Temel Makarna ve Pizza sosu
30min