Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 克 橄欖油
- 20 克 黃芥末
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 1 茶匙 煙燻紅椒粉
- 1200 克 全雞
- 250 克 洋蔥 ,切塊,(2-3 公分)
- 150 克 紅甜椒 ,切塊,(2-3 公分)
- 150 克 青椒 ,切塊,(2-3 公分)
- 300 克 櫛瓜 ,切丁,(約 1 公分)
- 400 克 罐頭番茄
- 1 - 2 小撮 鹽
- 1 - 2 小撮 黑胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 4 人份
- Kalori
- 3638.7 kJ / 869.7 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Karbonhidrat
- 82.4 g
- Yağ
- 52 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 22.9 g
- Sodyum
- 3701 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
炒花椰菜起司熱壓三明治
Değerlendirme yok
脆烤豬五花和鮮蔬米沙拉
Değerlendirme yok
烤真鯛佐香料油
Değerlendirme yok
蘆筍起司鹹派
Değerlendirme yok
起司玉米馬鈴薯
Değerlendirme yok
耶誕香草小羔羊排與野菇
Değerlendirme yok
無麩質檸檬凍派
Değerlendirme yok
甜椒鑲飯
Değerlendirme yok
瑞士薏仁燉牛肉湯
Değerlendirme yok
牛肉片佐地瓜及香芹蛋黃醬
1h 30min
澳門豬仔包
2 Std. 45 Min
泰式檸香松阪綠咖哩
Değerlendirme yok