Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 克 帶皮五花肉
- 50 克 黃芥末
- 6 - 7 小撮 鹽
- 2 - 3 小撮 黑胡椒粉
- 15 克 新鮮巴西利 ,只取葉子
- 85 克 特級初榨橄欖油
- 60 克 醃漬酸豆 ,瀝乾
- 60 克 新鮮黃檸檬汁
- 1000 克 水
- 260 克 長粒米 ,如: 香米
- 300 克 紅蘿蔔 ,切半圓型,(約1 公分 寬)
- 150 克 紅甜椒 ,切塊,(約 2 公分)
- 150 克 黃甜椒 ,切塊,(約 2 公分)
- 400 克 櫛瓜 ,切塊,(約 2 公分)
- 2 粒 蒜頭
- 150 克 蜂蜜
-
3
大匙 壺底醬油
veya 3 大匙 醬油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 6715 kJ / 1605 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Karbonhidrat
- 101.8 g
- Yağ
- 121.8 g
- Doymuş Yağ
- 39.7 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 2133.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Değerlendirme yok
炒花椰菜起司熱壓三明治
Değerlendirme yok
燻鮭菲達乳酪比利時鬆餅
Değerlendirme yok
烤雞佐法式燉菜
Değerlendirme yok
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Değerlendirme yok
烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉
Değerlendirme yok
起司玉米馬鈴薯
Değerlendirme yok
潘尼朵尼蛋糕版
Değerlendirme yok
耶誕香草小羔羊排與野菇
Değerlendirme yok
葡柚照燒鮭魚
20 min
無麩質檸檬凍派
Değerlendirme yok
牛肉片佐地瓜及香芹蛋黃醬
1h 30min