Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 克 帶皮五花肉
- 50 克 黃芥末
- 6 - 7 小撮 鹽
- 2 - 3 小撮 黑胡椒粉
- 15 克 新鮮巴西利 ,只取葉子
- 85 克 特級初榨橄欖油
- 60 克 醃漬酸豆 ,瀝乾
- 60 克 新鮮黃檸檬汁
- 1000 克 水
- 260 克 長粒米 ,如: 香米
- 300 克 紅蘿蔔 ,切半圓型,(約1 公分 寬)
- 150 克 紅甜椒 ,切塊,(約 2 公分)
- 150 克 黃甜椒 ,切塊,(約 2 公分)
- 400 克 櫛瓜 ,切塊,(約 2 公分)
- 2 粒 蒜頭
- 150 克 蜂蜜
-
3
大匙 壺底醬油
veya 3 大匙 醬油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 6715 kJ / 1605 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Karbonhidrat
- 101.8 g
- Yağ
- 121.8 g
- Doymuş Yağ
- 39.7 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 2133.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
炒花椰菜起司熱壓三明治
Değerlendirme yok
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Değerlendirme yok
烤雞佐法式燉菜
Değerlendirme yok
烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉
Değerlendirme yok
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Değerlendirme yok
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Değerlendirme yok
櫛瓜紅蘿蔔麵包
Değerlendirme yok
焗烤肉醬茄子捲
Değerlendirme yok
水牛辣雞小漢堡
Değerlendirme yok
耶誕香草小羔羊排與野菇
Değerlendirme yok
無麩質千層蛋糕
Değerlendirme yok
生菜包韓式豬里肌
1 Std. 40 Min