烤真鯛佐香料油

烤真鯛佐香料油

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
2 人份

Malzemeler

  • 真鯛 (嘉鱲魚) 整尾殺好,約500克,(詳見要訣)
    1
  • 調味用
  • 黑胡椒粉 調味用
  • 切片(約0.2 公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽
    1 支
  • 蒜頭
    3 顆
  • 紅蔥頭 對切半
    2 個
  • 新鮮巴西利葉
    20 克
  • 多備一些抹油用
    80 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 40.5 mg
Protein 19.8 g
Kalori 2103.2 kJ / 502.7 kcal
Yağ 42.4 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 6.2 g
Karbonhidrat 16.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...