Cihazlar ve Aksesuarlar
烤真鯛佐香料油
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
真鯛 (嘉鱲魚) 整尾殺好,約500克,(詳見要訣)1
-
鹽 調味用
-
黑胡椒粉 調味用
-
薑 切片(約0.2 公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 去籽1 支
-
蒜頭3 顆
-
紅蔥頭 對切半2 個
-
新鮮巴西利葉20 克
-
油 多備一些抹油用80 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
40.5 mg
Protein
19.8 g
Kalori
2103.2 kJ /
502.7 kcal
Yağ
42.4 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
6.2 g
Karbonhidrat
16.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品配件食譜
8 Tarif
Tayvan
Tayvan