Cihazlar ve Aksesuarlar
猪肉葱花炒蛋
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
油20 克
-
去皮五花肉 切薄片150 克
-
姜 切丝5 克
-
生抽10 克
-
老抽 约½茶匙2 克
-
白砂糖 约½茶匙2 克
-
葱 切末3 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
338 mg
Protein
14.6 g
Kalori
2353.8 kJ /
562.6 kcal
Yağ
55.1 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
17.6 g
Karbonhidrat
2.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
快手晚餐
5 Tarif
Çin
Çin