猪肉葱花炒蛋

猪肉葱花炒蛋

2.5 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份

Malzemeler

  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 20 克
  • 去皮五花肉 切薄片
    150 克
  • 切丝
    5 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽 约½茶匙
    2 克
  • 白砂糖 约½茶匙
    2 克
  • 切末
    3 根

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 338 mg
Protein 14.6 g
Kalori 2353.8 kJ / 562.6 kcal
Yağ 55.1 g
Lif 0.2 g
Doymuş Yağ 17.6 g
Karbonhidrat 2.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...