蒜蓉蒸软骨

蒜蓉蒸软骨

4.2 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 海鱼干 泡软后沥干水分
    10 克
  • 虾米 泡软后沥干水分
    20 克
  • 新鲜鱿鱼须 切小块
    100 克
  • 蒜头
    20 克
  • 切片
    10 克
  • 猪肋排 切块,选择带软骨多的
    500 克
  • 2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 蒸鱼豉油
    1 汤匙
  • 蒸煮用
    700 克
  • 香菜 适量,装饰用

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 22.2 g
Kalori 1896.3 kJ / 453.3 kcal
Yağ 37.8 g
Lif 0 g
Karbonhidrat 14.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...