Cihazlar ve Aksesuarlar
蒜蓉蒸软骨
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
海鱼干 泡软后沥干水分10 克
-
虾米 泡软后沥干水分20 克
-
新鲜鱿鱼须 切小块100 克
-
蒜头20 克
-
姜 切片10 克
-
猪肋排 切块,选择带软骨多的500 克
-
糖2 茶匙
-
油1 茶匙
-
淀粉1 茶匙
-
蒸鱼豉油1 汤匙
-
水 蒸煮用700 克
-
香菜 适量,装饰用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
22.2 g
Kalori
1896.3 kJ /
453.3 kcal
Yağ
37.8 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
14.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家的味道
80 Tarif
Çin
Çin