秘制卤五花肉和鸡蛋

秘制卤五花肉和鸡蛋

3.5 6 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
6 人份

Malzemeler

  • 带皮五花肉
    600 克
  • 鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的
    6 颗
  • 加水至主锅的1升刻度线
    适量
  • 600 克
  • 啤酒
    500 克
  • 八角
    3 颗.
  • 干辣椒
    1 支
  • 香叶
    2 片
  • 3 片
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    90 克
  • 蚝油
    30 克
  • 炒糖色 (可美善品自制)
    100 克
  • 10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1886.2 mg
Protein 21.5 g
Kalori 2214 kJ / 529.7 kcal
Yağ 35.3 g
Lif 0.1 g
Doymuş Yağ 12.2 g
Karbonhidrat 25.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...