Cihazlar ve Aksesuarlar
芋头烧鸡
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
油20 克
-
葱 切段15 克
-
新鲜香菇 切片3 朵
-
芋头 去皮、切块(约3厘米)350 克
-
带皮鸡腿 切块(约3厘米)500 克
-
酱油2 汤匙
-
糖1 茶匙
-
盐¼ 茶匙
-
水100 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
26.174 g
Kalori
1472 kJ /
351 kcal
Yağ
14.98 g
Lif
2.244 g
Karbonhidrat
26.273 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台湾四季家常菜
71 Tarif
Çin
Çin