松露野菇溏心蛋三明治

松露野菇溏心蛋三明治

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

溏心蛋
  • 4 顆
  • (約700 克)
松露野菇醬
  • 30 克
  • 新鮮綜合菇類 (如: 蘑菇、香菇等等)
    300 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 紅蔥頭 切碎
    15 克
  • 清酒 (或白酒)
    25 克
  • 奶油乳酪 室溫軟化
    150 克
  • ½ 茶匙
  • 現磨黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 醬油
    5 克
  • 奶油
    15 克
  • 黑松露醬
    25 克
組裝
  • 麵包
    4 片
  • 橄欖油
  • 芝麻葉
  • 綜合嫩葉沙拉

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 729.2 mg
Protein 15.5 g
Kalori 1689.2 kJ / 403.7 kcal
Yağ 27.3 g
Lif 6.5 g
Doymuş Yağ 11.9 g
Karbonhidrat 24.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...