Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
溏心蛋
- 4 顆 蛋
- 水 ,(約700 克)
松露野菇醬
- 30 克 水
- 300 克 新鮮綜合菇類 ,(如: 蘑菇、香菇等等)
- 20 克 橄欖油
- 5 克 蒜頭
- 15 克 紅蔥頭 ,切碎
- 25 克 清酒 ,(或白酒)
- 150 克 奶油乳酪 ,室溫軟化
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 現磨黑胡椒粉
- 5 克 醬油
- 15 克 奶油
- 25 克 黑松露醬
組裝
- 4 片 麵包
- 橄欖油
- 芝麻葉
- 綜合嫩葉沙拉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1689.2 kJ / 403.7 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 24.6 g
- Yağ
- 27.3 g
- Doymuş Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 729.2 mg