Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
披塔餅皮
- 250 克 水
- 5 克 乾酵母粉
- 400 克 高筋麵粉
- 1 大匙 橄欖油
- 5 克 鹽
烤大蒜鷹嘴豆泥
- 2 蒜球 (整球)
- 橄欖油
- 鹽
- 黑胡椒粉
- 40 克 白芝麻
- 300 克 去皮去骨雞胸肉 ,縱切成2 長條
- 2 大匙 橄欖油
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 乾燥奧勒岡
- 25 克 葵花油
- 240 克 罐裝白色鷹嘴豆 ,瀝乾
- 50 克 橄欖油
- 5 - 10 克 檸檬汁 ,依個人口味調整
- ¼ - ½ 茶匙 孜然粉 (isteğe bağlı)
組裝
- 50 克 新鮮綜合生菜
- ½ 根 小黃瓜 ,切片
- 1 顆 牛番茄 ,切片
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3791.6 kJ / 906.2 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Karbonhidrat
- 101.5 g
- Yağ
- 39.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 9.2 g
- Sodyum
- 1266.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Değerlendirme yok
炒花椰菜起司熱壓三明治
Değerlendirme yok
乾咖哩熱壓吐司
35 Min
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Değerlendirme yok
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Değerlendirme yok
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Değerlendirme yok
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Değerlendirme yok
焗烤肉醬茄子捲
Değerlendirme yok
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Değerlendirme yok
和風涼拌洋蔥冷豆腐
25 min.
韓式燒肉夾生菜
Değerlendirme yok
芝麻脆餅
1 godz. 30 min