Cihazlar ve Aksesuarlar
蟹柳蛋卷饼
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
稀奶油70 克
-
盐 约1/4茶匙1 - 2 克
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
-
蟹肉棒 撕成丝80 克
-
油20 克
-
墨西哥卷饼皮2 张
-
马苏里拉乳酪 根据个人口味调节适量
-
油 煎制用适量
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
520.3 mg
Protein
15.4 g
Kalori
1857.2 kJ /
443.9 kcal
Yağ
34 g
Lif
1.7 g
Doymuş Yağ
13.1 g
Karbonhidrat
20.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
花样早餐
5 Tarif
Çin
Çin