Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
番茄肉醬
- 80 克 洋蔥 ,切塊
- 30 克 紅蘿蔔
- 5 克 蒜頭
- 15 克 橄欖油
- 200 克 豬絞肉
- 200 克 罐裝番茄碎
- 30 克 白酒 ,或清酒
- 1 大匙 番茄糊
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 義大利綜合香料
- ¼ 茶匙 糖
茄子蔬菜捲
- 400 克 圓茄
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 2 大匙 橄欖油
- ½ 紅甜椒 ,切成約4公分寬
- ½ 黃甜椒 ,切成約4公分寬
- 150 克 金針菇
- 綠蘆筍 ,細,切段,約7 公分長
- Besin Değeri
- şuna göre 4 人份
- Kalori
- 5033.6 kJ / 1203.1 kcal
- Protein
- 47.8 g
- Karbonhidrat
- 62.4 g
- Yağ
- 86.3 g
- Doymuş Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 21.4 g
- Sodyum
- 2523.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Değerlendirme yok
蔬菜冷湯麵
Değerlendirme yok
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Değerlendirme yok
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Değerlendirme yok
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Değerlendirme yok
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Değerlendirme yok
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Değerlendirme yok
烤真鯛佐香料油
Değerlendirme yok
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Değerlendirme yok
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Değerlendirme yok
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Değerlendirme yok
韓式燒肉夾生菜
Değerlendirme yok