Cihazlar ve Aksesuarlar
炒青江菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
蔬菜油 (如:葵花油)10 克
-
青江菜 或任何綠色蔬菜,切段(詳見要訣)300 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
1 g
Kalori
151 kJ /
36 kcal
Yağ
3 g
Lif
1.3 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan