炒青江菜

炒青江菜

4.6 41 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 10 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    10 克
  • 蔬菜油 (如:葵花油)
    10 克
  • 青江菜 或任何綠色蔬菜,切段(詳見要訣)
    300 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 1 g
Kalori 151 kJ / 36 kcal
Yağ 3 g
Lif 1.3 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...