Cihazlar ve Aksesuarlar
麻油雞
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
老薑 切片80 克
-
黑麻油30 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),以熱水川燙去血水800 克
-
米酒500 克
-
水200 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
36.94 g
Kalori
2279 kJ /
544 kcal
Yağ
21.33 g
Lif
0.4 g
Karbonhidrat
1.24 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan