紅燒牛腩

紅燒牛腩

4.2 22 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    2 粒
  • 20 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 豆瓣醬
    2 大匙
  • 牛腩 切塊(約3公分),以滾水川燙去除血水
    600 克
  • 蠔油
    2 大匙
  • 新鮮鳳梨 切厚片
    200 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    150 克
  • 新鮮紅辣椒 (isteğe bağlı) 切斜片
    10 克
  • 200 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 15.8 g
Kalori 1493 kJ / 356 kcal
Yağ 30 g
Lif 1 g
Karbonhidrat 5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...