Cihazlar ve Aksesuarlar
紅燒牛腩
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 人份
Malzemeler
-
蒜頭2 粒
-
油20 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
豆瓣醬2 大匙
-
牛腩 切塊(約3公分),以滾水川燙去除血水600 克
-
蠔油2 大匙
-
新鮮鳳梨 切厚片200 克
-
紅蘿蔔 切塊150 克
-
新鮮紅辣椒 (isteğe bağlı) 切斜片10 克
-
水200 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
15.8 g
Kalori
1493 kJ /
356 kcal
Yağ
30 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季好味道
70 Tarif
Tayvan
Tayvan