Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 克 豬肋排, 切塊
- 10 克 蒜頭
- 1 根 新鮮紅辣椒, 去籽,切段
-
2
大匙 豆豉 ,乾的
veya 1 大匙 蔭豆豉 - 1 大匙 蠔油
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 米酒
- ½ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 大匙 太白粉
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 500 克 水, 蒸煮用
- 10 克 蔥, 切蔥花,裝飾用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1499 kJ / 358 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Karbonhidrat
- 9.7 g
- Yağ
- 24.3 g
- Lif
- 0.6 g