Cihazlar ve Aksesuarlar
豉汁排骨
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
豬肋排 切塊500 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 根
-
1 大匙 蔭豆豉豆豉 乾的2 大匙
-
蠔油1 大匙
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
-
蔥 切蔥花,裝飾用10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
24.1 g
Kalori
1499 kJ /
358 kcal
Yağ
24.3 g
Lif
0.6 g
Karbonhidrat
9.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
小美入門
15 Tarif
Tayvan
Tayvan
超人氣港式點心
11 Tarif
Tayvan
Tayvan