Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 500 g Bulgur, grob
- 100 g Zitronensaft
- 100 g Olivenöl
- 3 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Honig
- 2 Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 1 Bund Minze, ohne Stiele
- 1 Salatgurke
- 2 rote Zwiebeln, halbiert
- 6 Tomaten, geviertelt, entkernt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 783 kJ / 187 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Auberginen-Dip
50 min
Bulgursalat - Kısır
1 Std.
Kichererbsensalat
35 min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1h 30min
Couscous-Gemüse-Salat
45 min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 Std. 45 Min
Couscoussalat
50 min
Römersalatschiffchen
10 Min
Bulgursalat
45 min
Couscous-Curry-Salat mit Kichererbsen
15 Min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 Std. 45 Min
Tomaten-Couscous
20min