Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g Radieschen (ca. 2 Bund), halbiert
- 400 g Rettich, frisch, in Stücken (3 cm)
- 200 g Äpfel, Sorte Pink Lady, entkernt, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- 15 g Dijon-Senf
- 15 g süßer Senf
- 20 g Weißweinessig
- 40 g Öl
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Eier, wachsweich gekocht, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10 min
Radisalat
10 min
Blumenkohlsalat
40 min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 min
Radieschensalat
10 min
Krautsalat mit Leberkäse
25 min
Lammrollen mit Bayrisch Kraut und Kartoffel-Blini
1 Std. 10 Min
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20 Min
Fränkisches Apfelweißkraut
50 min
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10 min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Bunter Rettichsalat
1 Std. 10 Min