Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g Radieschen (ca. 2 Bund), halbiert
- 400 g Rettich, frisch, in Stücken (3 cm)
- 200 g Äpfel, Sorte Pink Lady, entkernt, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- 15 g Dijon-Senf
- 15 g süßer Senf
- 20 g Weißweinessig
- 40 g Öl
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Eier, wachsweich gekocht, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fränkisches Apfelweißkraut
50min
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10 Min
Radisalat
10 Min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10 Min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Romanesco-Salat
1h 40min
Radieschensalat
10 Min
Bunter Rettichsalat
1 Std. 10 Min
Blumenkohlsalat
40min
Krautsalat mit Leberkäse
25 Min
Salatsauce für Blattsalate
10 Min