Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g Radieschen (ca. 2 Bund), halbiert
- 400 g Rettich, frisch, in Stücken (3 cm)
- 200 g Äpfel, Sorte Pink Lady, entkernt, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- 15 g Dijon-Senf
- 15 g süßer Senf
- 20 g Weißweinessig
- 40 g Öl
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Eier, wachsweich gekocht, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10min
Blumenkohlsalat
40min
Radieschensalat
10min
Fränkisches Apfelweißkraut
50min
Radisalat
10min
Rosenkohlsalat
25min
Bunter Rettichsalat
1h 10min
Krautsalat mit Leberkäse
25min
Radieschen-Apfel-Salat
10min
Rotkohlsalat
2h 20 min