Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel (ca. 70), halbiert
- 20 g Butter
- 50 g Möhren, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 450 g Wirsing
- 300 g Weißwein
- 650 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Sahne
- 100 g Kasselerbratenaufschnitt, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30min
Kohlrabisuppe
35min
Endiviensalat-Suppe
35min
Exotische Spitzkohlsuppe
30min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45min
Blumenkohl-Cremesuppe
30min
Kohlrabi-Cremesuppe
35min
Blumenkohlsuppe
40min