Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel (ca. 70), halbiert
- 20 g Butter
- 50 g Möhren, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 450 g Wirsing
- 300 g Weißwein
- 650 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Sahne
- 100 g Kasselerbratenaufschnitt, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 menit
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Blumenkohlsuppe
40 min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 menit
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 Min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 Min
Fenchelsalat
3h 35 min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 Min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 Min