Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 Schalotten (ca. 50 g)
- 20 g Butter
- 530 g Spitzkohl, davon 450 g in Stücken und 80 g in Streifen (ca. 8 mm)
- 50 g Möhren, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 250 g trockener Weißwein
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Kochsahne (ca. 15-20 % Fett)
- 2 Prisen Muskat
- 80 g gekochter Schinken, gewürfelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 743 kJ / 178 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 Min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 Min
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 dk
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 dk
Exotische Spitzkohlsuppe
30 dk
Chicorée-Cremesüppchen
35 dk
Steckrüben-Cremesuppe
50 Min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 dk
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45 min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min