Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 Schalotten (ca. 50 g)
- 20 g Butter
- 530 g Spitzkohl, davon 450 g in Stücken und 80 g in Streifen (ca. 8 mm)
- 50 g Möhren, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 250 g trockener Weißwein
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Kochsahne (ca. 15-20 % Fett)
- 2 Prisen Muskat
- 80 g gekochter Schinken, gewürfelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 743 kJ / 178 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sellerie-Möhren-Eintopf
50 min
Steckrüben-Cremesuppe
50 min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40 min
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 min
Exotische Spitzkohlsuppe
30 min
Grüne Salatsuppe
40 min
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
45 min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min