清蒸魚佐綜合蔬菜

清蒸魚佐綜合蔬菜

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 人份

Malzemeler

  • 特級橄欖油
    80 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 黃檸檬 取皮屑和汁液
    1 - 2 顆
  • 比目魚排 (每片約120-200克)
    4 片
    4 片 白肉魚片
  • 綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、 蕪菁),切塊
    200 克
  • 新鮮平葉巴西里 只取葉子
    6 枝
  • 500 克
  • 馬鈴薯 去皮,切片(約0.3公分)
    400 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 30 g
Kalori 1693 kJ / 404 kcal
Yağ 23 g
Lif 2.3 g
Karbonhidrat 19 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...