Cihazlar ve Aksesuarlar
清蒸魚佐綜合蔬菜
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
特級橄欖油80 克
-
鹽¾ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
黃檸檬 取皮屑和汁液1 - 2 顆
-
4 片 白肉魚片比目魚排 (每片約120-200克)4 片
-
綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、 蕪菁),切塊200 克
-
新鮮平葉巴西里 只取葉子6 枝
-
水500 克
-
馬鈴薯 去皮,切片(約0.3公分)400 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
30 g
Kalori
1693 kJ /
404 kcal
Yağ
23 g
Lif
2.3 g
Karbonhidrat
19 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan