Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 440 g di acqua + q.b.
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
- 4 fettine di petto d'anatra senza pelle (120 g circa ciascuna, vedere consiglio)
- 8 code di gambero, pulite e lavate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe bianco macinato + q.b.
- 200 g di yogurt greco
- 20 g di succo di arancia, spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petto d'anatra all'uva
1 Std. 10 Min
Trota estiva
50 dk
Merluzzo tataki al pesto
30 dk
Insaporitore per pesce
10min
Peperoni marinati
55 dk
Coppette biscotto
20min
Burro Montpellier
Brak ocen
Crema catalana al cioccolato
50 dk
Panna cotta danese
8h 30min
Spiedini di polpo e patate
1h 30min
Torta Bimby®
1h 50min
Mousse alla liquirizia
3h 30min