Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di scalogni a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 250 g di sidro, secco
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 400 g di castagne, cotte e pelate (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale intero
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2478 kJ / 593 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 30.8 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fregola con le seppie
40min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3h 30min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50 min
Moscardini al limone
30 min
Ravioli di patate e gamberi
1 godz. 20 min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Sformato di baccalà
3h 30min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1 godz. 20 min
Polpo in bottiglia
9 godz. 10 min
Brandacujun
45 min