![Oreja a la madrileña (Madrid) Oreja a la madrileña (Madrid)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1508175E-4510-41A6-AD1E-93A455DE8AE0/Derivates/714255E7-E032-4748-8994-E871ACE598AF.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 1000 g de oreja de cerdo cocida y adobada
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 300 g de cebolla en cuartos
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita colmada de pimentón dulce
- 1 cucharadita colmada de pulpa de pimiento choricero
- 1 guindilla roja seca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1438 kJ / 344 kcal
- Protein
- 23.08 g
- Karbonhidrat
- 4.76 g
- Yağ
- 25.86 g
- Lif
- 1.21 g
Alternatif tarifler
Codornices en escabeche de boletus
25ч.
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Sopa de ajo
40 Min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 godz. 30 min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Guarrito extremeño
50 Min
Judiones de la Granja con oreja
30 Min
Patatas revolconas
40 Min
Cangrejos de río en salsa
30 Min
Tigres
1 Std.
Patatas a la riojana
40 Min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 Std.